Velké balení univerzálního pracího prášku Weißer Riese (2 druhy), 2 druhy majonéz z bio vajec a 4 druhy čokoládových šišek na stromeček

19.11.2015 06:13

Dobrý den,


     prací prášky Weißer Riese si u Vás (mých zákazníků) získávají stále větší oblibu. Dílem tím, že si řada z Vás ještě pamatuje na to, jak se v naší republice prodávaly a jak byly dobré, dílem tím, že je čas od  času vyzkouší i někdo, kdo je doposud neznal a je velmi spokojen s jejich účinky. Rozšiřuji proto svoji nabídku o 2 druhy univerzálního sypkého pracího prášku na 100 praní.

     Již delší dobu jsem koketoval s tím, doplnit svou nabídku hořčic v tubách o stejná balení majonéz. Jedná se o majonézy z bio vajec, jedna se sníženým obsahem tuku (25%) a druhá klasická (80%). Přes léto na jejich zavedení nebyla kvůli vysokým teplotám vhodná doba a tak je zařazuji až nyní.

     Poslední dnešní doplnění se týká Vánoc, které někteří nedočkavě vyhlíží, druzí se modlí, aby už bylo po nich. Pro obě skupiny mám nyní v nabídce čokoládové šišky na pověšení na vánoční stromeček či větvičku. Jsou to čtyři druhy, každý zvlášť balený v 150g sáčku po 8ks šišek.

     Veškeré novinky jsou ke zhlédnutí pohromadě i v katalogu NOVINEK.

 

Tímto Vám děkuji za přečtení, za případné sdílení a těším se brzy na viděnou


Jiří Kučka


www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz