Vánoční balíčky, čokolády Finessa, sypané müsli s karamelovou příchutí, tři nové příchutě džemů, dva druhy cereálních svačinek a čistící prostředky Cif

21.10.2015 21:50

Dobrý den, mám pro Vás další doplnění. Nové výrobky najdete v nabídce čokolád, kde přidávám 5 druhů čokolád Finessa, karamelovou příchuť mají nyní sypané müsli od Knusperone, tři nové příchutě se objevují v nabídce džemů, dvě nové pak v nabídce cereálních tyčinek a doplňuji chybějící produkty pro údržbu koupelen, WC a kuchyní. Je to známá značka Cif.


Případným zájemcům nabízím v předstihu zakoupení vánočních balíčků. V nabídce jsou dvě varianty. Velký balíček se dvěma Santa Clausi či Dědy Mrázy (jak je ctěná libost) a řadou dalších šišek a baněk má 700g a řekl bych, že posloužit může i jako Mikulášský balíček a díky dvěma figurkám by mohl být případně i pro dvě děti (pozor figurky nejsou stejně velké). Ten kdo má pouze jednu ratolest a nechce ji příliš rozmazlovat, jistě uvítá menší 250g balíček Každopádně vzhledem k tomu, že se jedná o sezónní zboží, budou oba balíčky převážně na objednávku!!! . 


Další změna se týká časově omezených nabídek. Vzhledem k tomu, že se v minulosti již vícekrát stalo, že zboží, které jsem Vám nabízel z pultů vymizelo, zavedl jsem pro tyto případy sekci  ČASOVĚ OMEZENÁ NABÍDKA. V této sekci budou nabízeny i případné bonusy získané za nákupy v Rakousku. Nyní zde naleznete celkem 4ks plyšových hraček. Tyto bylo možné zakoupit za 15 EUR (cca 407Kč) a k dispozici jsou za 200Kč.


Vše naleznete na stránkách mého e-shopu: www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz 


A co dál? Nyní přijde na řadu doplnění informací o dostupnosti zboží a postupně také přefocení méně kvalitních fotek.



Jiří Kučka