Novinky v sortimentu + spuštění stránek i na aplikaci Facebook

09.02.2018 13:33

Dobrý den,

    jsem tu opět zpátky s NOVINKAMI ve svém sortimentu. Nově zde můžete znovu nalézt mimo jiné ekologické čistící prostředky (okna a koupelna), dále pak bezlepkový puding ve dvou nejoblíbenějších příchutích (vanilka a kakao) a 2 velikosti velikonočních balíčků s figurkami. Balíčky je lépe objednat dopředu, protože čím blíže budou Velikonoce, tím je menší pravděpodobnost, že je u mne koupíte bez předchozí objednávky.

    Další NOVINKY, které všechny opět naleznete pohromadě v sekci NOVINKY A NÁVRATY OBLÍBENÝCH PRODUKTů jsou skladem pouze v omezeném množství a po jejich vyprodání neni zřejmé kdy či jestli vůbec budou někdy k dispozici.

    Z tohoto důvodu jsem se rozhodl využít lépe své stránky v aplikaci Facebook k rychlejšímu předání informací o těchto méně dostupných produktech, ale nejen o nich. Stránky naleznete zde: https://www.facebook.com/Jur%C3%A1%C5%A1ek-Zbo%C5%BE%C3%AD-z-Rakouska-755562284518139/ , případně po zadání spojení Jurášek zboží z Rakouska ve vyhledávači aplikace Facebook. Pokud máte zájem o to být rychleji informováni o výše uvedeném, označte mou stránku příznakem To se mi líbí a tyto novinky vám budou chodit automaticky. Každé případné sdílení mých příspěvků na vašich profilech samozřejmě vítám a jsem vám za ně vděčný, neboť i ony mi mohou pomoci zdokonalit své služby pro vás.

    Děkuji vám za vaši přízeň a pokud jste spokojeni, nenechte si to pro sebe a podělte se o sve zkušenosti s mým zbožím se svým okolím. Těším se zase brzy naviděnou u vás.

 

Jiří Kučka

603223373

www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz