Návrat řady osvědčených produktů a doplnění novinek

01.12.2016 22:15

Dobrý den,

     máme tu poslední měsíc letošního roku a s ním další úpravy v mém sortimentu. V prvé řadě návrat osvědčených zimních sirupů v balení 0,7 litru za 80Kč (po hříchu skladem u mě již jen několik málo kusů a v obchodě vyprodány) a zimní džemy (cena 70Kč - zde je situace o chloupek lepší).

     Novými produkty jsou v NÁPOJÍCH černý cejlonský čaj (50 sáčků za 50Kč) a především káva Alvorada, která byla donedávna k dostání v dózách s květinovým motivem. Toto balení bohužel u dodavatelů není a již nebude, ale podařilo se mi ji sehnat v balení 1kg v obou variantách (mletá i zrnková) za velmi dobrou cenu a tak je nyní k dostání za 220Kč (původní poloviční balení bylo za 160Kč). Na své si přijdou i vaše mlsné jazýčky, pro které jsem do nabídky zařadil kulaté sušenky plněné čokoládou v balení 500g za příznivých 50Kč a dálek pak 3 varianty zimní edice luxusních čokolád Moser Roth (187,5g - 80Kč), pamětníci ještě teď s nostalgií vzpomínají na letní banánovou a dle první ohlasů z terénu jsou i ty zimní neméně kvalitní.

     V DROGERII pak naleznete jeden univerzální čistič značky Alio (Mountain Fresh) a novou vůni WC čističe značky WC fix (Strong Purple). Rád bych řekl, že mám pro vás i nové prací podušky, ale vzhledem k tomu, že jsem v lítém boji s rakouskými důchodci ukořistil jen dva kusy, tak je možné, že než si tyto novinky přečtete, tak už ani nebudou.

     Jestliže jste dočetli až sem, nepsal jsem tento článek zbytečně. Děkuji vám za vaši přízeň, sdílení i reference na mé zboží a osobu a těším se, že se zase brzy uvidíme při realizaci vašich objednávek.

 

Jiří Kučka

www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz