Mlsám, mlsáš, mlsáme

10.09.2016 16:46

Dobrý den,

     jsem tu opět pro Vás s novinkami od našich jižních sousedů. Ty dnešní jsou až na pár vyjímek zacíleny na vaše chuťové buňky a to se s končícím létem a příchodem méně teplejších měsíců jistě bude hodit. Není přece nad to si pěkně obalit nervy nepletu-li se. Zvu Vás tedy na novinky v sortimentu víceprocentních čokolád Choceur :

 

- Madagascar 32%

- Peru 64%

- Dominikánská republika 70%

- Uganda 80%

 

     A pozadu nezůstala ani soukromá čokoládovna Moser Roth, která si pro Vás přichystala to o co mě stále prosíte a tím jsou čokolády s oříšky případně mandlemi pokud možno v hořké čokoládě a tak jsem rád, že i tento úkol se mi daří nyní vyplnit. Tu hořkou s mandlemi pojídám při psaní těchto novinek a jsem si na 100% jistý, že budete spokojeni. Toto jsou nové příchutě :

 

- mléčná s mandlemi (33% tvoří mandle)

- hořká s mandlemi (33% mandlí)

- bílá s mandlemi (33% mandlí)

- bílá s lískovými ořechy (27% lískových ořechů)

 

     Pokud ovšem nemáte chuť na sladké a jste příznivci zdravějšího stravování nemusíte zoufat, i na Vás jsem pamatoval. V mé nabídce naleznete nyní dvě varianty kuskusu, sladkou s hrozinkami na marocký způsob a druhou s rajčaty a bylinkami. Návdavkem pak sluneční pšenici (něco jako kroupy) bohatou na vlákninu předvařenou v horké páře. Pohříchu však tyto tři výrobky jsou prozatím jen v časově omezené nabídce a tak, jak pozoruji Váš zájem o ně, příliš dlouho skladem zřejmě nebudou.

     Ostatní 3 výrobky jsou již v nabídce DROGERIE. Jedná se o dvě nové květinové vůně aviváže Lenor (ambra a pivoňka) a slibované doplnění dámských intimních hygienických potřeb o tampóny.

     Pevně věřím, že Vás má nabídka zaujme, mrkněte se do sekce NOVINKY A NÁVRATY OBLÍBENÝCH PRODUKTŮ, kde všechny novinky naleznete pěkně pohromadě. Děkuji Vám za přečtení, sdílení a reference na mé zboží i mou osobu a těším se brzy na shledanou u Vás.

 

Jiří Kučka