AKTUÁLNÍ SITUACE

05.03.2021 13:55

Dobrý den,

jak jistě všichni vidíte, situace se kolem nás moc nelepší, přibývají stále nová a nová omezení týkající se, jak našeho soukromého života, tak i našich zaměstnání. Dotkla se samozřejmě i mého podnikání, kdy je prakticky nemožné věnovat se v tuto chvíli ať už dovozu zboží z Rakouska, tak i jeho následnému rozvozu Vám, mým zákazníkům. Tato situace mě už před časem změnila mé priority a ukázala proč má smysl seznámit Vás všechny se skvělými výrobky od české rodinné firmy MISSIVA:


1. KVALITA JE STEJNÁ, JAKO U CHEMICKÝCH VÝROBKŮ Z RAKOUSKA, NĚMECKA ATD - NEJDETE S KVALITOU DOLŮ A NAVÍC PODPORUJETE ČESKÉHO VÝROBCE!!! 

2. CENA JE LEVNĚJŠÍ I NEŽ AKČNÍ CENY CHEMICKÝCH VÝROBKŮ, KTERÉ SI BĚŽNĚ KUPUJETE V OBCHODNÍCH ŘETĚZCÍCH A POUŽÍVÁTE VE SVÝCH DOMACNOSTECH - UŠETŘÍTE PENÍZE!!!

3. JEJICH POUŽÍVÁNÍ CHRÁNÍ NAŠI KRÁSNOU PŘÍRODU - ČÍM VICE LIDEM O NICH ŘEKNETE, TÍM VĚTŠÍ ŠANCE JE, ŽE BUDE TAKOVÁ I PRO VAŠE DĚTI, VNOUČATA A DALŠÍ GENERACE!!!

4. JEJICH POUŽÍVÁNÍ NEŠKODÍ VAŠEMU ZDRAVÍ, NAOPAK MU (POTRAVINOVÉ DOPLŇKY) POMÁHÁ - ČÍM VÍCE LIDEM O NICH ŘEKNĚTE, TÍM VÍCE LIDÍ NEBUDE MUSET DO SEBE RVÁT CHEMICKÉ LÉKY, KTERÉ PŘES JEJICH TRÁVICÍ ÚSTROJÍ JDE DO KANALIZACE A PROTOŽE ČISTIČKY VŠE NEZVLÁDNOU, TAK TO NÁSLEDNĚ OVLIVŇUJE KVALITU SPODNÍ VODY A TÍM I VŠE CO ROSTE Z PŮDY, TEDY VEŠKEROU ZELENINU A OVOCE.

5. TÍM, ŽE SE O SVÉ POZITIVNÍ ZKUŠENOSTI S TĚMITO VÝROBKY PODĚLÍTE SE SVÝM OKOLÍM, MŮŽETE POMOCI NEJEN PŘÍRODĚ A ZDRAVÍ VÁS VŠECH, ALE KAŽDÝ Z VÁS SI MŮŽE TOUTO CESTOU ZAČÍT BUDOVAT NEJEN VLASTNÍ FINANČNÍ, ALE TAKÉ I ČASOVOU NEZÁVISLOST. 


Pokud se zaregistrujete sami na oficiálních stránkách firmy www.missiva.cz, obdržíte zákaznické číslo, ale ceny Vám zůstanou ve stejné výši. Pokud budete chtít mít lepší ceny, kontaktujte mě na mém telefonu 603223373 a já Vám je zajistím. Máte na výběr ze dvou možností :


1. Bezplatná registrace bez placení i v dalších letech - sleva 10%

2. Roční poplatek 120Kč - sleva 30% + možnost využití některého ze zvýhodněných vstupních balíčků


Můžete se také připojit k mé skupině na FB a pozvat do ní kohokoliv, koho si myslíte, že by mohlo výše uvedené zajímat a je jedno z jakého důvodu: 


https://m.facebook.com/groups/495756991386557/


Spoustu cenných informací se můžete také dozvědět na pravidelných setkáních našeho týmu, které nyní probíhají každý čtvrtek od 18 do 19 hodin online na níže uvedeném odkazu: 


https://meet.google.com/goh-jbxy-wox


Pokud Vás můj článek oslovil a dočetli jste až sem, děkuji Vám za Váš čas a těším se brzy na další spolupráci s Vámi a Vašimi blízkými.


Jiří Kučka 

Váš Poradce MISSIVA s.r.o.

603 22 33 73

kuckajiri.eko@seznam.cz