MISSIVA AKCE 4+1 a limitovaná edice CELESTINA Heřmánek, RAKOUSKO - nový design Obst Riegel

03.10.2020 12:54

   Pokračuji v doplňování sortimentu MISSIVY na svůj E-SHOP pro zjednodušení objednávání obého zboží (MISSIVA + zboží z RAKOUSKA) jednou souhrnnou objednávkou. Zboží od MISSIVY následně objednám (v případě, že jste jste zaregistrováni) za Vaši cenu (sleva 10 nebo 30%) a pokud bude toto zboží za nižší cenu než 1000Kč a já k Vám budu mít cestu, tak Vám jej osobně bez dopravného dovezu (týká se bývalých okresů Blansko, Olomouc, Prostějov a Vyškov). Pokud se nacházíte mimo tyto okresy nebo je Vaše objednávka těchto výrobků vyšší než 1000Kč, nechám toto zboží poslat přímo k Vám. V tomto případě neplatíte poštovné, ale pouze balné 25Kč. Stejně postupuji i V případě, kdy je Vaše objednávka produktů od MISSIVY nižší než 1000Kč a vy na zboží spěcháte, V tomto případě k balnému 25Kč platíte ještě dopravné 100Kč. 

   Dnes byl sortiment MISSIVY na stránkách mého E-SHOPU doplněn o parfémy bez obsahu hliníku, vlasovou kosmetiku a u sprchových gelů a tekutého mýdla byla doplněna velká balení. Kompletní sortiment naleznete (než bude doplněn zde) na stránkách www.missiva.cz

   Pokud máte zájem kupovat tyto výrobky za lepší ceny, máte možnost se zaregistrovat buď bezplatně se slevou 10% a nebo placeně (roční poplatek 120Kč) a při každém nákupu ušetříte 30%. Navíc můžete využít (při placené registraci) možnosti koupě jednoho ze dvou startovacích balíčků (prací program nebo ENERGOTON) ve kterých již roční poplatek je zakalkulovaný. Registraci musíte provést přes někoho, kdo již zaregistrovaný je, pokud se zaregistrujete sami na stránkách firmy, obdržíte registrační číslo a dokud nebudete k někomu přiděleni, budete mít cenu, jako by jste registrovaní nebyli. Se žádostí o registraci se můžete obrátit s důvěrou na mne, pokud jste se o těchto výrobcích dozvěděli ode mne osobně, případně prostřednictvím mého E-SHOPu. Stejně tak pokud jste výrobky používali před mnoha lety a člověk, který Vás s nimi seznámil a následně Vám je dodával, již tyto výrobky nedodává a ani Vás neinformuje o novinkách v sortimentu a o aktuálních akcích. 

   Kontaktovat mne můžete přes email : kuckajiri.eko@seznam.cz nebo na telefonu 603 22 33 73. 

Přeji krásný víkend

Jiří Kučka