Ledové čaje, kořenky s mlýnkem, bujóny výpek + guláš a rozšíření řady pracích gelů Tandil

12.11.2016 21:27

Dobrý den,

     přináším vám další rozšíření svého sortimentu. Z 15 nových výrobků jich hned 6 můžete nalézt v NÁPOJÍCH, kam jsem přidal 1,5 litrová balení ledových čajů. Pravda mohlo to být dříve, ale v tomto případě platí to co u zmrzlin, prostě v létě osvěží, v zimě chutná. 

     V POTRAVINÁCH v KOŘENÍ se na přechodnou dobu (do vyprodání zásob) setkáte se 4-mi novými druhy mlýnků s kořením.Tentokrát nejsou doplnitelné, ale na druhou stranu nabízí dvě možnosti mletí (jemné a hrubé). Ve stejné sekci se v POLÉVKÁCH objevují bujóny z výpeku a guláše, opět jen jako časově omezená nabídka. Poslední nový výrobek v této sekci se nachází v MLÉČNÝCH VÝROBCÍCH - SÝRECH a je jím 450g bloček Goudy. 

     V DROGERII se v dnešním doplnění objevují jen 2 prací gely značky Tandil. Nově si nyní můžete zakoupit gely na bílé a jemné prádlo.

     Pevně věřím, že vás má dnešní nabídka zaujme, mrkněte se do sekce NOVINKY A NÁVRATY OBLÍBENÝCH PRODUKTŮ, kde všechny nové produkty naleznete pohromadě. Děkuji vám za přečtení, sdílení a reference na mé zboží i osobu a těším se brzy na shledanou u vás.

 

Jiří Kučka

 

www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz