Ledové čaje, arašidy v pikantním těstíčku a nový design hořkých čokolád Choceur

20.04.2016 07:02

Dobrý den,

     jsem tu pro Vás s dalším doplněním svého sortimentu, tentokrát sice není tak početné jako to poslední, ale věřím, že i tak Vás potěší. Máme tu další návrat, tentokrát Vám s potěšením sděluji, že jsou skladem opět dvě příchutě ledových čajů značky Pfanner. K příchuti mango-maracuja je místo loňského citrón-kaktus k dostání citrón-zázvor, bohužel se však stejně jako loni jedná o časově omezenou nabídku a tak se váhání nevyplácí.

     V sekci slaných pochutin jsou nyní k dispozici 2 varianty arašidů v pikantních těstíčcích. V zeleném rohu, váha 150g, nastupuje zástupce země vycházejícího slunce křen wasabi, proti němu, v rohu červeném, váha 200g, zástupce našeho kontinentu paprika. Ring volný.

     Poslední změnou je pak inovace designu u hořkých čokolád značky Choceur. Prozatím u 4 aktuálně v obchodě nabízených (55% s příchutí jahoda, 55% příchutí malina, čistá 65% a 75%).

     Veškeré dnes doplněné zboží můžet samozřejmě, jak je již dobrým zvykem pohodlně shlédnout i pohromadě v sekci Novinky a návraty oblíbených produktů. 

     Děkuji Vám za Vaši přízeň, za reference na mé zboží i mou osobu a těším se zase brzy na viděnou.


               Jiří Kučka

www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz