Dětské výživy, olivy, nakládané sýry, čokolády, sypané müsli, banánky v čokoládě, jahodový sprchový gel a substrát pro kytky

26.06.2016 23:50

Dobrý den,

     dnešní doplnění rozšiřuje mou nabídku shodou okolností opět o 44 výrobků a zbývá jich cca ještě jednou tolik doplnit. Stále mám v blahé paměti slova mé bývalé přítelkyně, která po ochutnání dětské výživy koupené v Rakousku a následném soustu toho samého výrobku koupeného v naší republice prohlásila, že ta dobrota dostupná u nás chutná jako papundekl. A protože je třeba myslet i do daleké budoucnosti, musím si i své budoucí zákazníky hýčkat a tak skoro třetinu dnes doplněných produktů tvoří dětské výživy a to jak ovocné, tak i ty masové či zeleninové.

     Pro poněkud vzrůstem větší gurmány pak má nabídka obsahuje dva druhy oliv bez pecek (čisté a plněné paprikou) a tři druhy v oleji nakládaného pastýřského sýru (paprika a chilli, bylinky, olivy). Na své si přijdou i milovníci čokolád a jiných sladkostí, pro které mám banánky v čokoládě od firmy Hauswirth (ano to je ta firma od které jsou ty vynikající želé bonbóny v hořké čokoládě) a to v provedení 300 a 600g v klasickém provedení, 300g i s příchutí jahoda a i jednotlivé maxibanánky o váze 45g. Doplnění se dočkaly i čokolády, kde přibyla jedna nová zn. Moser (nugátová) a pět zn. Choceur, z toho hned čtyři ve formě miničokoládek (v krabičce jich je 11 samostatně balených) a jedna s příchutí Eiscafe pak klasická.

     Pro ty co si doma nevaří svoje marmelády a džemy, ale nejen pro ně, protože některé příchutě si sami neděláte, mám devět nových výrobků a nezapomínám ani na ty co se snaží žít zdravě. Ty jistě potěší nových pět druhů sypaných müsli v balení 750g.

     Nejmenší doplnění se týká drogerie. Zde jsou jen dva nové výrobky a to sprchový dámský gel Palmolive s jahodovou vůní, minulé doplnění obsahovalo stejný gel s vůní čokolády, takže takové jahody s čokoládou by mohly být zajímavé 8-))) A nově na přání doplňuji substrát na květiny v balení 2000ml vhodný jak pro balkónové květiny, tak dle tvrzení jedné z mých zákaznic i pro pěstování rajčat.

     Pevně věřím, že Vás má nabídka zaujme, mrkněte se do sekce Novinky a návraty oblíbených produktů, kde všechny novinky naleznete pěkně pohromadě. Děkuji Vám za přečtení, sdílení a reference na mé zboží i mou osobu a těším se brzy na shledanou u Vás.
     
                  Jiří Kučka


www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz