Dětské pleny Pampers, ledové čaje Pfanner a příprava na grilovací sezónu

25.04.2017 22:15

Dobrý den,

    neuplynulo ani 10 dnů a já se vám hlásím s dalšími NOVINKAMI. Opět se objevily ledové čaje Pfanner a jako již vícekrát pouze na přechodnou dobu a tak pokud si na nich chcete pochutnat, nedoporučuji dlouhé otálení. K dispozici jsou osvědčené varianty Citrón-Kaktus a Mango-Maracuja.

    Počasí již pár pěkných dnů nabídlo a s tím jak budou přibývat, bude se ve vašem okolí stále častěji linout libá vůně tu stejků, onde klobásek, špízů atd a já mám pro vás již skladem, kromě celoroční nabídky hořčic, kečupů a vynikajícího křenu, i dresingy, BBQ hořčice a omáčky jež jste mohli vyzkoušet i v předchozích letech a s menšími obměnami jsou znovu zpět. Úplně nově pak můžete u mě nalézt BBQ kečupy ve třech provedeních : kari, cibule s česnekem a nejostřejší s chipotle chilli papričkami.

    Poslední změnou pak je zavedení dětských plen Pampers simply dry ve třech velikostech. Pevně věřím, že s nimi budou vaše ratolesti spokojené a vyrostou z nich jen samí věrní zákazníci. Počet fotografií aniž by ubyly nabízené produkty opět poklesl a momentálně jich je 580 (minule 607).

   Děkuji vám za vaši přízeň, pokud jste spokojeni, řekněte to svému okolí, jestli máte nějaké návrhy na vylepšení mého e-shopu budu rád, když se s nimi na mě obrátíte. Těším se zase brzy u vás na shledanou,

 

Jiří Kučka (Jurášek)

www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz