Bonbónová reminiscence na mládí a rozšíření čističů na WC o levnější velmi kvalitní řadu

06.05.2016 08:03

     Díky menším potížím s PC se Vám s dalším doplněním se zpožděním v době, kdy už jste produkty z něj někteří vyzkoušeli i opakovaně, což je znamením Vaší spokojenosti. Toto info je tedy hlavně pro ty z Vás, kteří doposud váhají, zda vyzkoušet či ne mé služby, případně pro svátečně nakupující kterými se tak často nepotkávám. 

     První o čem se zmíním jsou želé bonbóny v hořké čokoládě. Jsou to 4 příchutě, každá balená v sáčku zvlášť a to černý rybíz, malina, pomeranč a třešeň. Ja si tento týden koupil v obchodě banánek v čokoládě s příchutí pomeranče od výrobce, který ho dělá i ve variantě jahodové a klasické a musím bohužel konstatovat, že buď se jeho kvalita značně zhoršila a nebo byla stejně "výborná" i dříve, každopádně již nikdy více! Pátou příchutí je peprmintový fondán v hořké čokoládě, který chutná jak si možná někteří z Vás vzpomenou jako dříve chutnali Peprmintky. 

     Na četná přání řady z Vás pak zavádím závěsné moduly do WC ve více variantách a vůních a k tomu i levnější verzi "kachen" na záchod. 


     Všechny výrobky můžete nalézt i pohromadě v sekci Novinky a návraty oblíbených produktů. Děkuji Vám za přečtení, sdílení a reference na mé zboží i mou osobu a těším se brzy na shledanou u Vás.


     Jiří Kučka

www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz