Aktualizovány fotky u pracích gelů a prášků Ariel, přidána nová vůně aviváže Lenor, 3 druhy cereálií značky Kellogg´s, jemná strouhanka a bramborová kaše a těsto v prášku

28.08.2016 19:09

Dobrý den,

     dnešní NOVINKY přináší aktualizované fotky u pracích gelů a prášků Ariel Professional, novým výrobkem v sekci DROGERIE je pak nová svěží vůně aviváží Lenor. Ostatní změny se týkají POTRAVIN. Zde můžete nalézt müsli, křupavé müsli a lupínky značky Kellogg´s, které obsahují chia semínka, quinou nebo lněná semínka. Tyto jsou bohužel momentálně dostupné jen v časově omezené nabídce a tak zasvěcení již vědí. Napřed se vyprodají v obchodě, pak u mě a nezbyde nic jiného než čekat na jejich návrat do regálů. U posledních tří výrobků by toto hrozit nemělo a tak bramborová kaše a těsto v prášku a jemně mletá strouhanka budou víceméně stále dostupné.

   Na závěr dnes přidávám perličku, pro ty co to ještě  neviděli, tohle je srovnání stejného výrobku Vepřové maso ve vlastní šťávě, který vyrábí firma Hamé pro náš trh a v poněkud jiné kvalitě pro ten rakouský. Ke všemu těch 290g u nás stojí o cca 10Kč více než 300g v Rakousku. Tento či podobný výrobek pro rakouský trh je v mém hledáčku pro příští NOVINKY. 

 

 

       Děkuji Vám za zaslání tohoto obrázku a i za další cenné informace, kterými přispíváte ke zlepšení mé nabídky, jako je upozornění dalšího z Vás, že Vepřové maso Pikok dostupné v naší obchodní síti Lídl nese informaci, že bylo vyrobeno v Polsku. Můj zdroj to zjistil po ochutnání, kdy se mu nepozdávala chuť a po přečtení etikety zjistil důvod. Pište i dál co bych měl vylepšit, co chcete v mé nabídce, vaše podněty jsou tím, co vítám.

   Pevně věřím, že Vás má nabídka zaujme, mrkněte se do sekce Novinky a návraty oblíbených produktů, kde všechny novinky naleznete pěkně pohromadě. Děkuji Vám za přečtení, sdílení a reference na mé zboží i mou osobu a těším se brzy na shledanou u Vás.

 

Jiří Kučka