Akce balíček ARIEL+LENOR, novinky : čokolády na vaření, čokolády Choceur a zubní pasty blend-a-med

25.11.2015 22:15

Dobrý den,

Vánoce nám klepou na dveře a i naši jižní sousedé na to reagují zvýšeným nákupním úsilím, což má za důsledek to, že i jinak běžně dostupné produkty tu v menší, tu ve větší míře v obchodech chybí. Apeluji proto na Vás, aby jste mi svá přání sdělovali s dostatečným předstihem, aby byla větší pravděpodobnost, že budu mít zboží skladem. Píši to i proto, že každý z Vás má ve své okolí jednoho či více, jak říkám já, hůře obdarovávatelného (fuj to je slovo :-) )příbuzného, člověka který říká, že vše má, že nic nepotřebuje atd  Loni to někteří z Vás úspěšně vyřešili pomocí pracích prášků či aviváží z mé nabídky a protože :

1. byli obdarovaní spokojeni

2. často jsem v průběhu tohoto roku slyšel větu, že tento sortiment plus sprchové gely či deodoranty pod stromeček dostáváte

 připomínám Vám tuto alternativu ať už je Vaše pozice na té či oné straně. Pro tento účel jsem Vám připravil i dva balíčky obsahující gely či sypké prášky Ariel a aviváž Lenor.


Kromě výše zmíněných balíčků jsem dnes zařadil dalších 12 nových produktů, které naleznete opět přehledně v sekci Novinky. Jedná se o 4 druhy zubních past blend-a-med, 2 druhy čokolád na vaření, 4 druhy čokolády Choceur 300g a 2 druhy čokolád Choceur s mátou v limitované edici.


Přidávám odkaz na stránky www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz a těším se zase brzy na viděnou.


Jiří Kučka

603223373