AKCE prací gely a prášky Weißer Riese + Novinky prací kapsle Splendid, zubní pasty Dentofit, himalájské soli, bonbóny pro vegetariány a nové varianty stávajících výrobků

27.07.2016 23:23

Dobrý den,

     podařilo se mi nakoupit za lepší cenu větší množství pracích gelů a prášků značky Weißer Riese a tak Vám je do vyprodání zásob mohu nabídnout za nižší cenu. Což je dobrá zpráva pro ty z Vás, jenž jej již ode mě opakovaně nakoupili, ale i pro ty ostatní, kteří této značce zatím ještě šanci nedali a zůstávají věrní nejvíce rozšířeným značkám pracích prostředků u nás Arielu či Persilu.

     V dnešních novinkách se objevují 3 příchutě zubních past Dentofit, kterými dnešní novinky v přehledu novinek začínají a dále pak 3 varianty gumových bonbónů pro vegetariány, 5 modifikací himalájských solí na dochucení v kuchyni, 2 druhy pracích kapslí méně známé značky Splendid, stejné množství sprchových gelů Palmolive (po jedné pro muže i ženy) a oplatek značky v balení 3x65g. Posledními třemi novinkami jsou pak nové varianty již osvědčených výrobků : WC fix intensiv gel na prošplíchnutí záchodu, Alio čistič na nádobí s vůní limetky a meduňky a univerzální čistič s vůní Exotiky.

  Pevně věřím, že Vás má nabídka zaujme, mrkněte se do sekce Novinky a návraty oblíbených produktů, kde všechny novinky naleznete pěkně pohromadě. Děkuji Vám za přečtení, sdílení a reference na mé zboží i mou osobu a těším se brzy na shledanou u Vás.

 

Jiří Kučka