AKCE aviváže LENOR, menší granule pro kočky, Milka arašidy a karamel, sušená cibule a návraty zimních čokolád Choceur a plněných čoko ozdob na stromeček

29.10.2016 10:35

Dobrý den,

     na úvod opět jedna dobrá zpráva, po pracích gelech Ariel Professional se mi podařilo vyjednat množstevní slevy i pro aviváže Lenor a rád se s vámi o ně podělím. Podělte se prosím i vy o tuto informaci se svými známými. Tuto nabídku stejně jako všechny ostatní AKCE, naleznete hned na úvodní stránce.

     V novinkách se objevila čokoláda Milka, která v té době nebyla ještě ani na pultech našich obchodů a protože je prudce jedlá, nemám ji již skladem. Až se mi ji podaří zase sehnat, tak vás budu informovat. Myslel jsem i na vaše čtyřnohé miláčky šelmy kočičí a vedle 2kg granulí jim nyní můžete u mě zakoupit i poloviční balení 1kg, a to hned ve 4 provedeních.

     Na závěr tu máme 2 návraty osvědčených výrobků, do mé nabídky se vrací 3 druhy zimních čokolád Choceur 100g s příchutí vánočních cukroví a 3 druhy plněných čokoládových ozdob na stromeček. Loni byly 4, ale kapučíno letos v nabídce chybí.

     Pevně věřím, že vás má nabídka zaujme, mrkněte se do sekce NOVINKY A NÁVRATY OBLÍBENÝCH PRODUKTŮ, kde všechny nové produkty naleznete pohromadě. Děkuji vám za přečtení, sdílení a reference na mé zboží i mou osobu a těším se brzy na shledanou u vás.

 

Jiří Kučka