AKCE Ariel Professional prací gely na 70 praní a řada novinek

10.10.2016 10:40

Dobrý den,

     na začátek jedna velmi příjemná zpráva, vzhledem k tomu, že se mi podařilo v případě větších odběrů pracích gelů Ariel Professional zajistit nižší nákupní cenu, jsem schopný vám v případě vašich větších nákupů výše uvedeného zboží dát také lepší cenu a to již při odběru 2ks, kde je cena na 1ks snížena na 400Kč. Pokud odeberete jednorázově 10 a více kusů je pak částka za jeden 350Kč. Že je 10ks moc a co budete dělat s tolika pracími gely? Ad jedna blíží se Vánoce a každý má jistě ve své rodině jak já používám terminus technicus "hůře obdarovávatelné příbuzné" (babičky, maminky, tetičky, tchýně atd) od kterých slýchá věty typu : "Nic mi nekupuj", "Nic nepotřebuju", "Vše mám" atp. Darovaný kávovar pak obdarovaná osoba nepoužívá, za pár let ho dá opět do oběhu, či jste si jej u ní uložili do dědictví. Tak toto se vám s pracími prostředky nestane, ba právě naopak, vzhledem k markantnímu rozdílu v kvalitě stejných výrobků od stejných firem u nás a v Rakousku, budou vaši příbuzní potěšeni a vy si upevníte či dokonce vylepšíte postavení v žebříčku jejich rodinných příslušníků a to se vyplatí. Ad 2. Máte přece kolegy v práci, kamarády, sousedy s kterými vycházíte a najednou počet 10ks nedostačuje. Ad 3. Můžete touto cestou ocenit své zaměstnance za celoroční dobrou práci. A to jsem určitě nezmínil vše. 

     No, ale pojďme již k Novinkám. Na začátku zůstanu ještě u Vánoc a jejich předzvěsti Mikuláše a nabízím vám 2 balíčky s figurkami, baňkami či šiškami na zavěšení na stromeček. V tom větším jsou i dvě (větší a menší) figurky statného muže s plnovousem, takže z jednoho balíčku uděláte dva.

     V  Potravinách se opět roce shledáte s povidly a že byla luxusní jsem od vás poslouchal minimálně půl roku. K nim se nově objevuje šípkový džem a jablka s brusinkami, všechny 3 opět jen jako časově omezená akce. Naproti tomu křehké tyčinky ve třech příchutích (mořská sůl, mořská sůl s rozmarýnem, sýr) budou k dostání delší dobu. Nezapomínám ani na ty, co se snaží stravovat zdravěji mám pro ně novou příchuť müsli tyčinek (čokoláda se skořicí) a sypané vícezrnné müsli s ovocem a lískovými oříšky.

     V Drogerii mám pro vás dvě nové dětské zubní pasty a impregnaci na oblečení, obuv, batohy, markýzy atd.

     Pevně věřím, že vás má nabídka zaujme, mrkněte se do sekce NOVINKY A NÁVRATY OBLÍBENÝCH PRODUKTŮ, kde všechny nové produkty naleznete pohromadě. Děkuji vám za přečtení, sdílení a reference na mé zboží i mou osobu a těším se brzy na shledanou u vás.

 

Jiří Kučka

 

www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz