Velké změny (sortiment, ceny, trasy)

12.01.2016 22:56

Dobrý den,

hlásím se Vám s dalšími změnami, některé jsou příjemné, jiné méně, ale nedá se nic dělat, bylo třeba je udělat. 

     Začnu těmi nejméně populárními a to změnou cen. Týká se jen zlomku mého sortimentu a to paštik, kde bylo třeba u všech 6-ti druhů navýšit cenu z původních 25Kč na současných 30Kč a pak u pracích gelů Weiser Riese z 330Kč na 350Kč a pracích prášků téže značky z 620Kč na 650Kč.

     Druhou změnou je úprava tras, která se dotkla prvních 3 dnů v týdnu a podrobné informace naleznete na mých stránkách v rubrice Trasy.

     Třetí změnou a tou nejpříjemnější je další rozšíření mého sortimentu o sortiment pracích gelů a prášků značky Dixan na kterou mě někteří z Vás již dříve upozorňovali, jako na skvělé prací prostředky na odstranění skvrn, dále pak v nabídce Hotovek, kde jsem doplnil Asijské pečené nudle se slepičím masem a 4 druhy sladkých hotovek (císařský trhanec, mléčná rýže, trhanec a tvarohové knedlíky). Všechny tyto výrobky opět naleznete přehledně v sekci Novinky.

     Bonusem na závěr budiž změna velikosti mého dopravního prostředku, čímž se zvyšuje i množství nákladového prostoru a měla by se snížit četnost situací, že nebudu mít pro Vás u sebe to, co zrovna budete chtít. Přesto je lepší objednat si zboží předem. Abych předešel nějakým spekulacím, tak na to auto jsem si rozhodně nevydělal za tu krátkou dobu, co k Vám jezdím a bude trvat řadu let,  kdy mi bude smět říkat pane.

    

     Děkuji všem, co dočetli až sem a těším se na brzkou shledanou u Vás


                                             Jiří Kučka

    

www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz