Řada nových výrobků, spousta sloučení stávajících produktů do hromadných fotografií a hlavně NEZDRAŽUJI!!!

28.02.2017 20:45

Dobrý den,

    hlásím se s dalšími NOVINKAMI na svém E-SHOPU, kterých je celá řada. Stále probíhá sdružování produktů lišících se jen vůní či příchutí do menšího množství fotografií, tak aby prohlížení celého sortimentu nezabralo moc času a vy jste se rádi k mým stránkám opakovaně vraceli. Z 950 fotografii jich je na stránkách již o celých 300 méně a úpravy nejsou ještě zdaleka u konce a to podotýkám přibylo i nezanedbatelné množství výrobků zcela nových.

    Pojďme se tedy nyní na ně blíže podívat, v Uzeninách byl doplněn salám se sýrem a v nabídce tak jsou nyní již 3 varianty. Znovu se objevují ovesné kaše, soudě podle jejich umístění na regálech obchodu, zřejmě bohužel jen na přechodnou dobu a novou příchutí je zde Vanilka a Jablko se skořicí. Po delší době vám mohu nabídnout i ty dlouhé úzké konzervy makrel a zasvěcení labužníci vědí, jaká lahůdka to je. Jejich zásoba se však kvapem tenčí a po jejich vyprodání bude nutné se zase obrnit velkou trpělivostí než se znov objeví za přijatelnou cenu. Ve Sladkostech došlo k doplnění nových oplatků a čokolád, v Polévkách pak těch hotových v konzervách, kde se jejich nabídka rozšířila o pár kusů, z nichž některé byly i zlevněné z 40 na 35Kč.

    Sortiment dámských hygienických potřeb byl rozšířen o dámské vložky značky Pamina (od stejné značky v mém sortimentu naleznete i tampóny), čímž byla doplněna stávající řada slipových vložek always a nabídka tohoto sortimentu je nyní již kompletní. Novým produktem pak jsou papírové kapesníčky značky Solo, v mé nabídce již dlouhou dobu naleznete toaletní papír této značky a ten je velmi kvalitní. Papírové kapesníčky je možné koupit ve dvou variantách, první 100ks (3 vrstvy) vhodná do šuplíků vašich pracích stolů doma či v práci, druhá obsahující 30 balíčků po 10ks (4 vrstvy!!!) v jednom velkém balení pak do vašich kapes či kabelek, tak aby byla vždy po ruce.

    Poslední nejpodstatnější informací je to, že start 2.vlny EET, který se vztahuje mj. na všechny maloobchodní prodejce, tedy i na mě, nepřináší v mém sortimentu pražádné cenové úpravy, neboť jsem se na něj připravil již od samého prvopočátku, když jsem si potřebný HW i SW pořídil hned v lednu 2015.

      Děkuji vám za vaši přízeň, pokud jste spokojeni, řekněte to svému okolí, jestli máte nějaké návrhy na vylepšení mého e-shopu budu rád, když se s nimi na mě obrátíte. Těším se zase brzy u vás nashledanou,

 

Jiří Kučka (Jurášek)

www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz