Prací prášek Ariel v kýblu, tablety do myčky Alio, větší balení prostředku na nádobí Frosch a s předstihem velikonoční balíčky

18.01.2016 23:05

Dobrý den,

     opět je tu menší doplnění sortimentu mého E-shopu. Vyslyšeno bylo volání řady z Vás po sypaném prášku v kýblu a tak ode dneška Vám mohu nabídnout univerzální prací prášek Ariel na 142 praní. Příznivou zprávou budiž to, že není nasypán do kbelíku přímo, ale je ještě zabalen zvlášť ve dvou baleních na 71 praní, takže ho lze velmi dobře distribuovat dále rodinným příslušníkům, kolegům, kamarádům atd.

     Druhý produkt, který zařazuji jsou tablety do myčky značky Alio na které jsem v posledních pár měsících od Vás dostal více poptávek a já nemám důvod Vám nevyhovět. Jsou to tablety All-In-One, tudíž není zapotřebí přidávat ani leštidlo ani sůl.

     A aby nebyli smutní ti z Vás, kteří si doposud myčku na nádobí nepořídili, je tu doplnění řady Frosch o větší balení 750ml s citrónovou vůní.

     Poslední doplnění se týká Velikonoc. Jak je vidět, tak i u našich jižních sousedů, sotva skončili Vánoce, už myslí na Velikonoce a tak Vám s přestihem nabízím možnost rezervovat si jeden ze dvou velikonočních balíčků. Vzhledem k tomu, že se jedná o sezónní zboží, tak stejně jako u Vánoc budu toto zboží nakupovat víceméně jen na závazné objednávky.

     Všechny novinky naleznete opět i souhrnně v sekci Novinky.

    

     Děkuji Vám za Vaši přízeň a za reference jak na mé zboží, tak i na mou osobu a těším se brzy zase na viděnou u Vás.


Jiří Kučka

www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz