Prací gely značky Coral, ochucené slámky do mléka a minibalení Haribo bonbónů

09.12.2015 09:31

Týden se s týdnem sešel a máme tu další rozšíření mé nabídky:

1. Prací gely Coral

Vzhledem k tomu, že ne vždy se daří koupit za dobrou cenu prací gely Fewa, doplňuji svůj sortiment o prací gely značky Coral což zvyšuje pravděpodobnost, že pro Vás budu mít skladem speciální gely na praní. V řadě Coralu jich najdete taktéž jako u Fewy pět z toho čtyři jsou shodné (na bílé, černé, jemné a sportovní prádlo) a místo gelu na barevné se objevuje Sensitive (pro jemnou pokožku, batolata a děti).

2. Ochucené slámky do mléka

I tato nabídka reaguje na Vaše požadavky. Bohužel výrobky Magic Milk momentálně k dispozici nejsou, byla to časově omezená nabídka a stejně jako vy i já si přeji, aby se vrátila, a tak je tady prozatím nouzové řešení v podobě 3 druhů ochucených slámek do mléka ve stejných (čokoláda, jahoda a vanilka) příchutích. Tak na zdraví!!!

3. Minibalení Haribo bonbonů

A do třetice reakce na Vaše přání. Jednak mi někteří z Vás říkali, že balíčky s Haribo bonbóny v mé nabídce jsou moc velké a strašně rychle se sní 8-))) a druhak jsem párkrát zaslechl i volání po minibalíčcích do kapsy či jako dárek Vašim zákazníkům ke zboží. Máte je mít.


Ochucené slámky a minibalíčky Haribo jsou v sekci časově omezená nabídka a tak nedokážu odhadnout, jak dlouho budou k dispozici. Všechny výrobky samozřejmě naleznete mj. opět souhrně v sekci NOVINKY


Děkuji za přečtení, sdílení a objednávání.


Jiří Kučka

603223373

www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz