Jaro už je ve dveřích a s ním velké doplnění mého sortimentu

04.04.2016 08:40

Dobrý den,

     po kratší odmlce jsem tu opět s novými produkty a má nabídka není tuctová, ale rovnou třítuctová. Můj kamarád slavil nedávno 50 let na kterých jsem se vinou choroby nemohl objevit a vzhledem k tomu, že mu prý chyběl v mém posledním mailu s novinkami příběh, pohrával jsem si s myšlenkou, že na jeho počest jich zařadím 50. Nakonec zůstalo u 36 (jsme pořád mladí a krásní no ne?).

     Ale to jsem lehce odběhl od tématu. Takže jedna špatná zpráva na začátek : menší navýšení cen u velkého kečupu 1,4kg z 60 na 65Kč a u sortimentu sleďů z 40 na 45Kč. Ostatní zprávy jsou již jen veskrze pozitivní. Po velmi dobrých zkušenostech s tabletami do myčky značky Alio, jsem doplnil dalších 21 produktů této značky a nyní Vám již mohu nabídnout od této firmy čistící prostředky prakticky na cokoliv týkající se domácnosti či zahrady, mj. i na podlahy, grily, zahradní nábytek atd. Některé z nich splňují i přísné ekologické normy. V sortimentu mám nyní i 3 druhy aviváže značky Silan, které jste si vyžádali.

     Ostatní doplnění se pak týkají potravin, doplňuji slané tyčinky, preclíky a krekry, nudle do polévky, v nabídce těstovin jsou nyní i flíčky, Nutella je nově i v balení 750g, tavené sýry pak obsahují i maxibalení 400g (16 trojúhelníčků) a hlavně jsem vyslyšel vaše volání a nabídka ryb v konzervě obsahuje nově 5 nových variant makrel a tyto by měly být častěji dostupné než ty původní. Všechny výrobky opět ke shlédnutí i hromadně v sekci Novinky a návraty oblíbených produktů.

     Takže dobrou chuť, děkuji za přečtení, sdílení a reference na mé zboží a osobu a těším se brzy na shledanou u Vás.


Jiří Kučka


www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz