Dámské hygienické vložky always, doplnění dětských výživ, změna balení u Haribo bonbónů, větší balení arašidového másla, originál Werther´s bonbónů a 2 nové druhy oříšků v těstíčku

11.08.2016 08:48

Dobrý den,

     jsem tu opět pro Vás s novinkami ve svém sortimentu. První velkou změnou je zařazení dámských hygienických vložek značky always. Opět to bylo na popud Vás, protože savost stejného zboží dovezeného z Německa je prý daleko vyšší a tím spotřeba nižší než u nás. Tohle za Vás nevyzkouším, ale když je rozdíl v toaletním papíru, tak to tady bude nemlich to samé. V terénu jsem zaznamenal následně poptávku po tampónech, takže na ně dojde v brzké době také. U toaletního papíru následně na základě Vašich ohlasů ponechávám pouze značku Solo a ostatní vyřazuji.

     Další změnou je velikost balení Haribo bonbónů. Jednak jste se ptali po menších balíčcích a druhak ty větší nebyli tak často za akceptovatelnou cenu a tak od nynějška budou k dispozici pouze balení 300-350g.

     Poslední změny se týkají také potravin a to jak těch pro naše nejmenší (nové druhy dětských výživ), tak i těch větších, pro které mám větší balení arašidového másla, originál Werther´s bonbóny a 2 nové druhy oříšků v těstíčku. Poslední produkty jsou v časově omezené nabídce a tak se vyplatí příliš neváhat, protože to pak někdy může dopadnout tak, že zboží zmizí dříve než se vůbec dostane na stránky. To je případ poslední novinky, kterou v galerii novinek ani nenaleznete a tím jsou gelové osvěžovače vzduchu na WC. Jedná se o značku My Air, kterou se budu pro Vás snažit ještě objevit u dalších dodavatelů.

     Pevně věřím, že Vás má nabídka zaujme, mrkněte se do sekce Novinky a návraty oblíbených produktů, kde všechny novinky naleznete pěkně pohromadě. Děkuji Vám za přečtení, sdílení a reference na mé zboží i mou osobu a těším se brzy na shledanou u Vás.

 

Jiří Kučka