Čistič odpadů, ledové čaje, saláty zelný a z červené řepy, nakládané papričky jemné i ostré, návrat letní edice čokolád Moser atd

16.04.2017 23:49

Dobrý den,

    po bezmála měsíci jsem tu opět s NOVINKAMI v mém sortimentu. V prvé řadě pokračuje i nadále vylepšování přehlednosti mých stránek shlukováním produktů lišících se jen příchutí či vůní do jedné fotografie a přestože souběžně dochází i k doplňování nových produktů, je počet fotografií již jen 607.

    Po velmi dlouhém usilovném pátrání se mi podařilo sehnat vám cenově zajímavý gelový čistič odpadů 1 litr za 100Kč. Kvalitních výrobků tohoto typu je spousta, ale buď nebyly za dobrou cenu trvale a nebo byly trvale za nedobrou cenu. Já si tímto odškrtávám další pomníček a své úsilí o vylepšení mohu zase napřít jinam. Toto je momentálně jediná změna v nabídce DROGERIE, zato velmi podstatná.

    V nabídce sekce NÁPOJE připomínám vynikající ledové čaje v balení 1,5 litru za velmi příjemnou cenu 30Kč. Loni jsem je zařadil do sortimentu až v zimě a tak letos očekávám, že si získají daleko větší oblibu. Pro zjednodušení objednání je k dispozici i u tohoto sortimentu jediná fotografie s volbou různých příchutí (v tomto případě 6). Tak na zdraví!

    V POTRAVINÁCH stojí zcela jistě za ochutnání skvělé saláty z červené řepy nebo ze zelí, okurků a papriky v balení 670g za 40Kč a nakládané papričky v balení 600g ve dvou variantách za 50Kč. První z nich jsou jemné dlouhé kozí rohy, druhou pak malé širší ostré papričky. Sezóna grilování se kvapem blíží a první ohlasy na tyto novinky jsou veskrze kladné. V čokoládách bohužel momentálně skončily vámi oblíbené čokolády Moser s 33% mandlí resp 27% lískových oříšků, naopak se, ač jaro teprve začalo, opět objevuje letní edice čokolád od téhož výrobce, která měla loni také velmi pozitivní ohlas (187,5g za 80Kč). Poslední změnou je pak trvalé snížení ceny z 45 na 40Kč u hotovek pasta s těstovinami, kde jsou na výběr čtyři varianty tohoto výrobku.

    Děkuji vám za vaši přízeň, pokud jste spokojeni, řekněte to svému okolí, jestli máte nějaké návrhy na vylepšení mého e-shopu budu rád, když se s nimi na mě obrátíte. Těším se zase brzy u vás na shledanou,

 

Jiří Kučka (Jurášek)

www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz