Bramborové chipsy Pringles, doplnění sirupů 0,7 litrů, kuličky rum-kokos a návrat několika již prodávaných produktů

17.02.2016 22:57

Dobrý den,

     na přání z Vašich řad zařazuji unikátní bramborové chipsy značky Pringles v 6-ti různých příchutích. Jsou to chipsy, které přichází na svět zcela odlišným způsobem než ty klasické (více v popisu u zboží).

     I další z výrobků je splnění Vašich tužeb. Co já se naslýchal z Vašich úst volání po sirupech příchutí jahod, lesních směsí, multivitamínů, kivi atd. Chtěli jste je, máte je mít a kromě light sirupů jahoda či rybíz, které jsou v časově omezené nabídce, by neměl být problém s dodávkou v rozumném termínu. Jedinou příchutí, kterou poptáváte a já ji doposud nemám, tak zůstává kivi.

     A otevíráme okénko "filmů pro pamětníky". V něm si dnes připomeneme osvědčené 3 druhy sypaného müsli se sníženým obsahem cukru a malé 300g banánky v čokoládě. 

     Již tradičním povánoční změna se týká ovocných tyčinek v jedlém papíru, kde dle očekávání opět dochází ke změně. Končí datle s pomerančem a vrací se řadou z Vás toužebně vyhlížené lesní plody.

     Sladkou opojnou tečku obstarají pro dnešek kuličky rum-kokos v balení 175g. Nechte si chutnat a nezapomeňte, že veškeré dnes doplněné zboží můžete, jak je již dobrým zvykem nalézt i pohromadě v sekci NOVINKY A NÁVRATY OBLÍBENÝCH PRODUKTŮ.

     Děkuji Vám za Vaši přízeň, za reference na mé zboží i osobu a těším se zase brzy na viděnou.


     Jiří Kučka


www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz