AKCE ČISTÉ ZUBY, snížené ceny u bonbónů a řada nových výrobků

18.05.2017 08:57

Dobrý den,

    hlásím se vám opět s dalšími NOVINKAMI. Z 580 fotek je 561, produkty ovšem nadále přibývají. Vaši DOMÁCÍ MAZLÍČCI, v tomto případě kočky se mohou těšit na nové konzervy, které jsou stejně levné jako ty, jenž už v sortimentu mám dlouho a přinášejí nové příchutě. V DROGERII potěším zájemce o prací gelové kapsle, ke kapslím Splendid přibyla značka Ariel, nabídka tekutých pracích gelů je bohatší o vetší balení značky Coral, naopak prací prášky mohu nyní nabídnout i v menším balení což je Weiser Riese 3,15kg (45 praní). Posledním rozšířením drogerie je doplnění papírových kapesníčků o ty co se tahají z papírové krabice. Jsou 4 vrstvé a za velmi zajímavou cenu.

    V POTRAVINÁCH pak můžete nově nalézt vinný a jablečný ocet, ovocné bonbóny nimm soft2 (3 druhy) a vámi již delší čas poptávaným univerzálním kořením Vegeta. NÁPOJE vám pak nabídnou 6 různých příchutí kapučín v praktických 400g dózách s vyjímkou čokoládového (500g).

    Došlo ke snížení cen u ovocných bonbónů Kaubonbons a karamelek Toffee. V platnosti je od dnešního dne i akce na zubní pasty a kartáčky na zuby. Při koupi dvojbalení kartáčků na zuby dle vlastního výběru (50Kč) a 1ks zubní pasty blend-a-med, mentadent či dětské dentalux (50Kč) je celková cena 90Kč (původně 100Kč). Pokud si vyberete zubní pastu dentofit 125ml (35Kč) bude celková cena 75Kč (původně 85Kč). Pokusím se v brzké době vyrobit letáky, než se tak podaří, pište prosím do poznámky k objednávce AKCE ČISTÉ ZUBY.

   Děkuji vám za vaši přízeň, pokud jste spokojeni, řekněte to svému okolí, jestli máte nějaké návrhy na vylepšení mého e-shopu budu rád, když se s nimi na mě obrátíte. Těším se zase brzy u vás na shledanou,

 

Jiří Kučka (Jurášek)

www.jurasek-zbozi-z-rakouska.cz